Het essentiële platform voor alle toekomstige kopers van een onroerend goed

In september ondergaat de website van BuyerSide een metamorfose. BuyerSide, specialist in advies bij de aankoop van residentieel vastgoed beschikt over een nieuwe website en een pak nieuwe functies die u zullen helpen om de Belgische vastgoedmarkt te begrijpen.

Onder deze vernieuwingen bieden wij het te downloaden gratis boekje aan, essentieel voor alle toekomstige kopers van een eigendom. Het boekje bevat 13 nuttige tips voor elke potentiële koper.

De website BuyerSide houdt u op de hoogte omtrent informatiesessies en seminaries over vastgoed. Tijdens deze sessies zult u aanleren hoe uw vastgoedaankoop nog beter te begrijpen.

De nieuwe blog biedt extra nuttige informatie aan iedereen die wil op de hoogte blijven van actualiteit op de vastgoedmarkt in België. Er worden tips onthuld en om u op de hoogte te houden van de wettelijke of financiële nieuws op de vastgoedmarkt, bezoek regelmatig dit nieuwe gedeelte van de website.

Tot slot, krijgt u een duidelijk idee van de voordelen waarvan u zult genieten door beroep te doen op BuyerSide, door te bladeren in de rubriek van getuigenissen van onze klanten. Misschien komt één van hun situaties overeen met één of ander actuele problematiek. Hoe werden zijn geadviseerd? Welke oplossingen werden hen voorgesteld? Konden ze gemakkelijk onderhandelen? Hoeveel hebben ze kunnen besparen?

Neem de tijd om onze eenvoudige en doeltreffende dienst te begrijpen die onderverdeeld is in 4 stappen:  de analyse, de evaluatie, de onderhandelingen en de contracten. 

Artikel delen