Contenu principale

13 tips die uw vastgoedaankoop zullen doen slagen

13 tips die uw vastgoedaankoop zullen doen slagen

In september ondergaat de website BuyerSide een metamorfose. BuyerSide, de adviesspecialist bij de aankoop van een onroerend goed beschikt over een nieuwe website en over een groot aantal nieuwe functies die het u mogelijk maken om de Belgische vastgoedmarkt te begrijpen.

Als u de aankoop van een onroerend goed wilt voltooien, is het ondenkbaar om dit te doen zonder voorafgaand een diepgaand onderzoek van het eigendom te hebben gedaan. U weet niet waar beginnen? U kent niet alle kneepjes van de markt? Dankzij ons gratis boekje «13 tips voor het slagen van uw vastgoedaankoop », kunt u zelf kennis maken met de tips die het u zullen mogelijk maken om niet in de meest voorkomende valkuilen te vallen.

Heeft u de eventuele aanwezigheid van gevaarlijke materialen gecontroleerd?  Dacht u eraan uw aankoop optimaal te structureren vanuit een patrimoniaal en fiscaal perspectief? Liet u een budget voor de werken opmaken? Controleerde u de stedenkundige regelmatigheid van het goed? Zal de emotionele factor verbonden met uw aankoop u niet beletten om de prijs en de voorwaarden doeltreffend te onderhandelen?

Na het doorlopen van de eerste 13 tips, vindt u het ongetwijfeld nuttig om beroep te doen op de diensten van BuyerSide, de specialist die u zal begeleiden naar een ‘eerlijke’ aankoop en die u tijd, geld en energie zal doen besparen.