Contenu principale

2 nieuwe aankopen voor klanten van BuyerSide

2 nieuwe aankopen voor klanten van BuyerSide

Bij BuyerSide willen wij kwalitatieve begeleiding bieden aan onze klanten-kopers. Daarom stellen wij al onze knowhow tot uw dienst om u niet enkel te helpen bij het vinden van het pand van uw dromen, maar ook om ervoor te zorgen dat allerlei problemen vermeden worden. Zo geschiedde bij deze twee koppels op zoek naar een nieuw huis.

Een huis aan de rond van het Zoniënwoud voor dit koppel expats

In september 2020 werden wij gecontacteerd door een jong koppel expats dat een huisje gevonden had aan de rand van het Zoniënwoud. Ze raakten er helemaal door gecharmeerd en wensten zich bij te laten staan door BuyerSide om er zeker van te zijn dat dit huis, waarvoor ze op het punt stonden om een bod te doen, de moeite waard zou zijn.

Onze experts hebben vervolgens een volledige analyse van het huis gemaakt. Zo ontdekten ze enkele stedenbouwkundige overtredingen, die gelukkig beperkt bleven. Hoewel dit huis een mooi potentieel had, was het in zeer slechte staat. Dankzij al deze informatie hebben wij een nauwkeurige waardebepaling van het pand kunnen opstellen, waarin wij alle nodige werkzaamheden vermeld hebben. Dankzij onze objectieve argumenten zijn wij erin geslaagd om na onderhandeling de vraagprijs met ongeveer 10% te doen zakken.

Aankoop van een huis in Waals-Brabant

Dit koppeltje dat op zoek was naar een nieuwe woning besloot om een beroep te doen op BuyerSide om hen te begeleiden. In het licht van de snel veranderende markt van vandaag wensten zij immers het advies van professionals om onaangename verrassingen te vermijden. Na verschillende bezoeken hebben wij het ideale huis gevonden. Het was echt liefde op het eerste gezicht voor deze klanten.

Door de grote interesse die dit pand opwekte, hebben wij besloten om een bod te doen slechts enkele uren na het bezoek, weliswaar onder de nodige voorwaarden. Tot grote vreugde van onze klanten werd het bod onmiddellijk aanvaard. We hebben het huis dan meer in detail kunnen analyseren. Hoewel alles er erg goed uit zag, waren er toch wat twijfels over de regelmatigheid van de grote veranda. Gelukkig heeft de koper de regelmatigheid ervan kunnen aantonen zodra hij de stedenbouwkundige vergunning teruggevonden had. Zo kon de aankoop afgerond worden.

Op zoek naar het perfecte pand ? Aarzel niet om ons uw zoekcriteria door te geven. Onze volgende referentie kan er misschien wel komen dankzij uw volgende aankoop ! Contacteer ons