Contenu principale

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT VOOR DIT APPARTEMENT

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT VOOR DIT APPARTEMENT

BuyerSide ging een nieuwe uitdaging aan: een jonge Française begeleiden bij de aankoop van haar eerste woning in Brussel.

Op zoek naar het perfecte pand

Voor de aankoop van haar eerste appartement in Brussel had onze klant geen specifieke criteria. Het enige wat ze wenste, was een éénkamerappartement gelegen in een bruisende wijk waar ze zich vooral zelf goed zou voelen. Enkele dagen nadat wij onze zoektocht begonnen, konden de experts van BuyerSide al een pand voorstellen. Onze klant was meteen weg van dit appartement in Sint-Gillis, gelegen in een wijk die tegelijk trendy en familiaal is en vlak bij het centrum ligt. Spijtig genoeg was het niet meer mogelijk om een bezoek in te plannen; een andere koper had al een bod gedaan dat door de eigenaars aanvaard werd. BuyerSide heeft informatie ingewonnen over de voorwaarden van het concurrerende bod en wist dat er een financieringsvoorwaarde aan te pas kwam die de transactie zou kunnen ondermijnen.

Op slag verliefd!

Enkele weken later contacteert BuyerSide de eigenaars opnieuw en krijgen wij het goede nieuws te horen dat het appartement opnieuw op de markt zou kunnen komen aangezien de potentiële koper moeite heeft om zijn lening in orde te krijgen bij de banken. BuyerSide organiseert meteen het bezoek met de klant. Het was voor haar liefde op het eerste gezicht! Dit prachtige appartement werd volledig vernieuwd met smaak. Het maakt deel uit van een kleine mede-eigendom en beschikt over een mooi parket, hoge plafonds en een balkon. Op het einde van het bezoek deden wij een bod aan de vraagprijs en zonder financieringsvoorwaarden. Het werd binnen het uur aanvaard. 

De volharding van BuyerSide wierp dus zijn vruchten af; onze Franse klant kan haar geluk niet op in haar nieuw knus nestje waar ze haar vrienden kan uitnodigen voor een aperitiefje op het balkon.