Contenu principale

BuyerSide biedt u twee toegangskaarten aan voor Batibouw 2018!

BuyerSide biedt u twee toegangskaarten aan voor Batibouw 2018!

BuyerSide zal aanwezig zijn op Batibouw (Immovillage) tijdens de twee dagen voor professionals (22 en 23 februari) en het openingsweekend voor het grote publiek van 24 tot 25 februari. Wij bieden u twee toegangskaarten aan zodat u ons makkelijk een bezoek kunt komen brengen!

Immovillage, de plek waar alle belangrijke spelers op de vastgoedmarkt samenkomen: projectontwikkelaars, vastgoedkantoren, banken, vertegenwoordigers van territoriale verenigingen en gemeenschappen... Zonder BuyerSide uiteraard te vergeten: dé specialist op het vlak van advies bij uw vastgoedaankoop!

Al wie op korte termijn een onroerendgoedproject wenst te starten of af te werken (kopen, verkopen, investeren, financieren) – of u nu professional of particulier bent – zal er in een en dezelfde ruimte alle expertise en nuttige informatie over de vastgoedwereld vinden.

Voor ons team was het dus een must om er ook aanwezig te zijn: wij zullen niet enkel uw vragen kunnen beantwoorden, maar eveneens van onze aanwezigheid gebruik maken om onze eigen kennis uit te diepen op het vlak van renovatiekosten, nieuwe technieken en bouw-/renovatietechnologieën... Ons doel: onze klanten steeds beter kunnen adviseren bij hun aankoop, renovatie of bouw!

Wanneer?
Van 22 tot 25 februari

Waar?
Salon ImmoVillage, Koningin Astridhal, Brussels Expo, Stand nr. 29

BuyerSide biedt u twee toegangskaarten aan voor Batibouw!
Contacteer ons vandaag nog om ze te ontvangen.