BuyerSide: een team van experts dat maar blijft groeien

Twee jonge krachten hebben het team van BuyerSide uitgebreid in de voorbije maanden: Carla Colomina en Emilie Lefebvre. Nog een versterking voor dit multidisciplinair team.

Emilie Lefebvre
Na afloop van een internationale studieloopbaan, die afgesloten werd met een stage bij het ESMA (Europese Autoriteit voor Effecten en Markten), behaalde Emilie het diploma van Master in International Management (CEMS-MIM) en bedrijfskunde (Louvain School of Management). Naast haar eerste werkervaring als beheerscontroleur, communicatieverantwoordelijke en projectleider bij Trafic, heeft Emilie ook een enorme passie voor de sector van het opbrengstvastgoed en het concept van financiële onafhankelijkheid. Zo heeft zij zich in 2017 bij het team van BuyerSide gevoegd als Account Manager. Om haar vaardigheiden nog uit te diepen, zal zij vanaf september de opleiding "Executive Programme en Immobilier" aan de Solvay Business School aanvatten.

Carla Colomina
Enige tijd daarvoor, meer bepaald in september, heeft Carla Colomina het team van BuyerSide versterkt als Account Manager. Nadat ze haar loopbaan begon als logopediste (afgestudeerd aan het Institut libre Marie Haps in 2009), heeft haar interesse in vastgoed haar ertoe aangezet om opnieuw de studies aan te vatten in de vorm van avondlessen aan het EFPme om het diploma van vastgoedmakelaar te behalen. De expertise die Carla opgedaan heeft op het vlak van het opsporen van panden (ook indien ze niet op de markt aangeboden worden), analyse, waardebepaling en onderhandeling in het kader van residentiële onroerende goederen in Brussel en omgeving, zal een grote troef zijn voor de klanten van BuyerSide.

Wat te zeggen over de rest van het team...
Adrian Devos, zaakvoerder van BuyerSide, en zijn vennoot Nicolas Vincent worden omringd door een team van deskundigen binnen alle domeinen die komen kijken bij de aankoop van een vastgoed: een advocaat gespecialiseerd in vastgoed, fiscalist, architect, asbestkenner, technisch expert... Sommigen van hen zetelen in de Advisory board: 9 leden met bewezen ervaring op het vlak van vastgoedinvestering buigen zich op regelmatige basis over de uitwerking en de continuïteit van de grote strategische lijnen van BuyerSide.

Expertise en ervaring gekoppeld aan de jeugdige dynamiek vormen de troeven van BuyerSide voor uw volgende vastgoedaankoop. Contacteer ons!
Artikel delen