Contenu principale

BuyerSide: niet enkel in Brussel !

BuyerSide: niet enkel in Brussel !

Een koppel klopte bij ons aan om een tweede verblijf in Knokke te kopen. BuyerSide ontfermde zich meteen over de aankoop van dit pand buiten Brussel en stond zijn klanten bij met advies.

Een appartement in een gebouw in mede-eigendom

Het pand is een appartement dat onze klanten eerder al hadden zien staan tijdens hun verblijf aan de kust. Het ligt in een straat die parallel loopt aan de beroemde Lippenslaan en stond te koop voor +/- € 600.000.

Enkele belangrijke kenmerken :

  • 2 badkamers (met douche)
  • 2 kamers
  • Heel dicht bij de zee

Een grondige analyse met het oog op de onderhandelingen

Nadat de klant ons had gecontacteerd, maakten we een grondige analyse van het pand én van de mede-eigendom en de bijhorende lasten. Daarnaast maakten we ook een raming van de werken die nog moesten worden uitgevoerd. 

Goed gewapend met al die informatie konden we met het volste vertrouwen aan de onderhandelingen beginnen. We deden een bod dat snel werd aanvaard. Een maand later kon het compromis al ondertekend worden. Onze klanten waren blij dat de aankoop in alle rust kon worden afgehandeld en voor BuyerSide is het altijd een genoegen om onze klanten bij hun aankopen te begeleiden, of het nu gaat om een opbrengsteigendom, een huis om zelf in te wonen of zelfs, zoals hier het geval was, een tweede verblijf.

Op zoek naar een pand ? Vertel ons uw zoekcriteria. Misschien is onze volgende referentie wel uw toekomstige aankoop !