Contenu principale

BuyerSide: ons team van experts breidt uit!

BuyerSide: ons team van experts breidt uit!

BuyerSide maakt er een erezaak van aan al uw vastgoedbehoeften tegemoet te komen en u kwalitatief advies te geven. Daarom zijn we constant op zoek naar professionals om ons team te versterken. Met veel trots verwelkomen we deze maand twee nieuwe medewerkers: Laure-Anne Evrard en Camille Guégan.

Laure-Anne Evrard

Laure-Anne Evrard is afkomstig uit Luik en heeft een diploma Rechten op zak. Ze begon haar studies in Namen en behaalde daarna een Master aan de ULB, waar ze afstudeerde met onderscheiding. Om haar horizonten en menselijke contacten zoveel mogelijk te verruimen wil ze een brede, gevarieerde kennis opdoen. Zo studeert ze zes maanden aan de universiteit van Córdoba, in het Spaanse Andalusië, om haar universitaire opleiding in het Spaans af te ronden.

Ze houdt van menselijke relaties en actief luisteren en verdeelt haar jeugd tussen de jeugdbeweging (als leidster) en sport op hoog niveau. Haar grootste passie is alpineskiën. Niet verwonderlijk dus dat ze verschillende titels in de wacht sleept, waaronder die van Belgisch kampioene reuzenslalom en Super-G. In die periode ontwikkelt ze het karakter van een vechter en het doorzettingsvermogen om tot het uiterste te gaan in alles wat ze onderneemt.

Ze groeide op in een familie waar onroerend goed en vermogensoverdracht centraal staan. Zo verwierf Laure-Anne zelf een eigendom via een vastgoedjager. Die eerste ervaring gaf haar een voorproefje van het vak, vanuit het perspectief van de koper. Het zorgde ervoor dat ze zelf de stap waagde door bij BuyerSide aan de slag te gaan. Ze wil namelijk graag haar ervaring delen en vooral haar knowhow ten dienste stellen van het team en de klanten.

Ze is actief op social media en gepassioneerd door binnenhuisarchitectuur, mode en design. Vooral de inrichting van een woning, het belang van licht en het bijhorende comfort fascineren haar. Vertel haar uw verwachtingen en uw aankoop wordt meer dan een interessante investering. Ze zal niet rusten voor ze een pand vindt dat u als gegoten zit.

Camille Guégan

Camille behaalde een Master in Managementwetenschappen aan de IÉSEG School of Management in Rijsel. Door haar studies belandde ze onder andere in Ierland, de Verenigde Staten, Mexico - waar ze voor het eerst als vastgoedmakelaar werkte - en Australië.

Ze begint haar carrière in de modesector als inkoopmanager bij Camaïeu International. Daarna wordt ze verantwoordelijk voor de commerciële strategie om het werk van een Belgische stylist te promoten.

In de paar jaar waarin ze de naambekendheid en de omzet van het merk ontwikkelt, doet ze zelf haar eerste vastgoedaankopen.

Ze volgt een opleiding bij Belgische investeerders om de basisprincipes en strategieën van vastgoedinvesteringen onder de knie te krijgen. Gewapend met die inzichten slaagt ze erin de rentabiliteit van de eigendommen die ze 3 jaar eerder heeft gekocht, sterk te optimaliseren en haar investeringsprojecten voort te zetten. Door die persoonlijke ervaringen ontwikkelt ze een echte passie voor de vastgoedsector. Die passie is zo sterk dat ze er haar beroep van wil maken, deze keer door anderen te adviseren. Ze besluit haar loopbaan een nieuwe wending te geven en begint haar vastgoedcarrière bij BuyerSide. Daar vervoegt ze het team in juni 2021 om investeerders van A tot Z bij hun aankopen te begeleiden. Camille spreekt Frans, Engels en Spaans.

Op zoek naar een team van experts om uw vastgoeddromen waar te maken? Contacteer ons!