Contenu principale

BuyerSide: wij staan ook aan uw zijde voor de aankoop van uw eerste vastgoed

BuyerSide: wij staan ook aan uw zijde voor de aankoop van uw eerste vastgoed

Laten we het voorbeeld aanhalen van een jong koppeltje dat hun eerste appartement wou aankopen. De criteria waren duidelijk: gelegen in een van de residentiële wijken in het zuidoosten van Brussel, openbare vervoersmiddelen in de buurt, niet al te veel renovatiewerken meer nodig, 2 à 3 kamers en minstens een parkeerplaats en goede energieprestaties. Het soort uitdaging die BuyerSide met de glimlach aangaat!

Voornaamste moeilijkheid? Zonder het budget te overschrijden een gerenoveerd appartement vinden in een van deze erg gegeerde wijken van Brussel, waar de concurrentie sterk is. BuyerSide moest nog maar eens van uitermate snel reactievermogen getuigen, zowel wat de bezoeken betreft als het bod dat werd uitgebracht.

Na meerdere panden geselecteerd en bezocht te hebben, vonden wij een appartement met een tuin in een nieuw gebouw. Het stond nog onder tienjarige garantie en werd verkocht met een ondergrondse parkeerplaats. Slechts één dag na de publicatie van de advertentie bezochten wij het appartement al en meteen daarop dienden wij een ondertekend bod in dat zorgvuldig voorbereid was. Dankzij ons proactief handelen waren wij de eerste bieders en konden wij ervoor zorgen dat de verkopers medeondertekenden, waarbij de prijsonderhandeling nog tot een korting van € 10.000 heeft geleid voor de parking.

“Wij hadden een heel goede ervaring met BuyerSide! Het team begreep heel snel welk type pand wij zochten. Bovendien konden wij met vol vertrouwen afgaan op hun mening wanneer we niet bij het bezoek aanwezig konden zijn. BuyerSide is ook een grote hulp om alle administratieve documenten begrijpelijk te maken... Vooral wanneer het om de aankoop van een eerste woning gaat!