Contenu principale

De markt kennen is goed. Het ideale appartement, nog beter !

De markt kennen is goed. Het ideale appartement, nog beter !

Onlangs werd BuyerSide gecontacteerd door een kandidaat-koper van een opbrengstvastgoed. De persoon in kwestie was meer bepaald op zoek naar een appartement met één kamer in het zuiden van Brussel, vlakbij de metro en verschillende faciliteiten. Nog maar eens een uitdaging voor de teams van BuyerSide, met weliswaar een "klein" pluspuntje: een van onze medewerkers had nog in dat ideale appartement gewoond!

Een appartement dat niet op de markt aangeboden wordt
Een van de sterktes van BuyerSide bestaat erin om uitzonderlijke onroerende goederen op het oog te komen en om daartoe de zoektocht ook uit te breiden tot goederen die niet op de vastgoedmarkt te koop aangeboden worden. Dat was hier nog maar eens het geval. Een van de medewerkers van BuyerSide had immers het idee om de eigenaar van zijn vroegere appartement in Sint-Pieters-Woluwe, waar hij enkele maanden als huurder gewoond had en dat aan alle criteria van de klant beantwoordde, opnieuw te contacteren. Nadat we de eigenaar konden overtuigen om dit ideale appartement te verkopen, is onze expert er bovendien in geslaagd om dankzij zijn uitmuntende kennis van de kwaliteiten en gebreken van de woning een mooie prijsvermindering te verkrijgen.

"Ik ben heel tevreden over het werk dat BuyerSide in de hele loop van dit dossier verricht heeft. Het feit dat een van de vastgoedexperts zelf in het appartement gewoond had, heeft me helemaal gerust gesteld en heeft er bovendien voor gezorgd dat ik zeer snel een inzicht kon krijgen in alle risico's die aan de woning verbonden waren. Al het nodige kon snel en op een heldere manier gebeuren. Ik ben in de wolken met deze aankoop! "