Contenu principale

Enkele interessante links voor eigenaars

Enkele interessante links voor eigenaars

Eigenaar of op het punt om het te worden? BuyerSide stelt u 3 producten voor die door Immoweb bedacht zijn om u het leven te vergemakkelijken.

Bouwen, renoveren, decoreren: informatie en inspiratie
ConstructR is een website bedoeld om particulieren concrete informatie te geven over professionals binnen het domein van de bouw, renovatie en inrichting. De nieuwe versie van de website biedt video’s, 360°-bezoeken van projecten en tips aan. Er wordt eveneens gesproken over de trends van het moment. U vindt er alles wat u nodig hebt om uw bouw-/renovatieproject tot een goed einde te brengen.
https://www.constructr.be 

Uw huurcontract in 20 minuten
Wist u dat het opstellen en delen van een huurcontract gemiddeld 2u30 in beslag neemt? En dat slechts één contract op 15 overeenkomstig de geldende wetgeving is? Om eigenaars tijd te laten winnen en ervoor te zorgen dat problemen vermeden worden, werd de website ImmowebDocs opgericht. Het zorgt er niet enkel voor dat u snel online een regelmatig huurcontract kunt laten opmaken, maar het stuurt ook notificaties uit: naar uw huurder opdat hij de informatie die op hem betrekking heeft zou kunnen aanvullen, en naar u wanneer u het huurgeld kunt indexeren. Praktisch en gratis!
https://docs.immoweb.be/fr 

Een verzekering voor gegarandeerde huur
ImmowebProtect is een 100% digitaal verzekeringsproduct bedoeld om wanbetalingen van huurders te dekken. Het biedt eveneens de mogelijkheid om zich te beschermen tegen vrijwillig en onvrijwillig veroorzaakte schade in uw pand. Drie formules worden aangeboden in functie van de vergoedingsperiode, de terugbetaling van juridische kosten en de vergoeding in geval van schade. Een gepaste voorzorgsmaatregel indien uw huuropbrengsten gebruikt worden om een krediet terug te betalen.
Om deze verzekering aan te gaan: http://pro.immowebprotect.be/buyerside

Aarzel niet om de experts van BuyerSide te contacteren voor verdere raad!