Contenu principale

Hoe begeleid worden tijdens de herlezing van het vastgoedcontract?

Hoe begeleid worden tijdens de herlezing van het vastgoedcontract?

U denkt eindelijk aan het einde van het aankoopproces van uw woning te zijn gekomen. Dankzij de hulp van deskundigen hebt u het eigendom geanalyseerd dat u gespot hebt. Daarna bent u overgegaan tot de evaluatie ervan. Tot slot, dankzij het volledige analyse- en schattingsrapport opgesteld dor BuyerSide, uw aankoopadviseur, bent u gewapend voor de komende onderhandeling. 

Nochtans is het niet het moment om minder waakzaam te zijn, want het is tijd om over te gaan tot de opstelling en herziening van de contracten.

BuyerSide plaatst zich aan de kant van de koper en begrijpt de moeilijkheid  voor het verwerken van het juridisch jargon dat eigen is aan het vastgoedmilieu. Daarom zal BuyerSide aan uw zijde staan voor het opstellen van het bod dat u zal beschermen alsook tijdens de herlezing van de contracten, of dat nu de verkoopovereenkomst, de akte, de koopovereenkomst van aandelen of de financieringsovereenkomst. Hoe dan ook, de aandacht wordt steeds gelegd op de optimalisatie van het erfgoed en op de voordelen op gebied van successierechten en fiscale voordelen.