Contenu principale

Het team van BuyerSide breidt uit!

Het team van BuyerSide breidt uit!

Om u met professionele raad en kwalitatieve expertise te kunnen bijstaan, heeft BuyerSide zijn team versterkt met twee nieuwe aanwinsten: Daphné Lefevre en Édouard Lempereur. Voortaan zullen zij al hun knowhow ten dienste stellen van uw vastgoedprojecten, of deze nu van residentiële of professionele aard zijn. 

Édouard Lempereur

Édouard komt het departement dat onder leiding van Nicolas Vincent staat versterken. Binnen de PRO-structuur (www.buyerside.be/pro), die ondertussen één jaar geleden werd opgericht, zal Édouard de klanten actief in bedrijfsvastgoed bijstaan (kantoren, handelszaken, ontwikkeling, etc.). 

Édouard werkte een MBA af aan de Louvain School of Management, behaalde een diploma gespecialiseerde studies aan het ICHEC en nadat hij zijn carrière als Account Manager begon, waarbij hij in verschillende domeinen actief was, ging hij aan de slag bij ING. In eerste instantie hield hij zich bezig met de analyse van beroepskredieten om vervolgens commercieel verantwoordelijke te worden voor corporate klanten binnen de vastgoedsector.

Zijn passie voor vastgoed leidde er al snel toe dat hij tegelijk de Executive Master Immobilier (EMI) ging volgen aan de Universiteit Saint-Louis. Zo stelt hij zijn kennis op het vlak van vastgoed en financiën sinds 1 oktober 2019 ten dienste van de zakelijke en institutionele klanten van BuyerSide. Zijn onderhandelingsvaardigheden, marktkennis en nooit aflatende inzet maken van hem een ideale partner die u perfect zal bijstaan bij uw aankoop. Om u bij al uw vastgoedprojecten bij te kunnen staan, helpt hij u graag verder in het Frans, Engels, Nederlands en Spaans. 

Wanneer hij even niet over vastgoed aan het praten of lezen is, houdt hij ervan om te reizen, tennis te spelen, in de tuin te werken of simpelweg tijd met familie en vrienden door te brengen.

Daphné Lefevre 

Daphné Lefevre versterkt op haar beurt het residentiële departement van BuyerSide (www.buyerSide.be) als Senior Account Manager. Ze komt de residentiële projecten ondersteunen, die sinds 2014 de kern vormen van de activiteiten van BuyerSide Daphné zal haar diensten aan particulieren aanbieden die op zoek zijn naar de ideale woning of in een residentieel pand wensen te investeren.

Na een opleiding fotografie gevolgd te hebben aan een Nederlandstalige hogeschool werd ze in 2004 gebeten door de vastgoedmicrobe toen ze een studentenjob als administratief assistente uitoefende voor een familiaal vastgoedkantoor. Deze ware kentering in haar leven leidde ertoe dat ze in 2007 besloot om opnieuw te gaan studeren om als erkend vastgoedmakelaar aan de slag te kunnen gaan. 

Ze begon als stagiaire bij een Brussels kantoor en zette er haar eerste stappen in de vastgoedwereld. Nadat ze in 2010 het diploma als vastgoedmakelaar op zak had, besloot ze om nog een extra jaar verder te studeren om zich ook vastgoedexpert te mogen noemen. Deze specialisatie in combinatie met haar ervaring in verschillende grote internationale kantoren, waarvan de laatste bij het kantoor Engel & Völkers, heeft ertoe geleid dat zij haar knowhow en haar expertise heeft kunnen aanscherpen.  

Daphné is van nature een sociaal en empathisch persoon. Ze houdt er dan ook van om anderen een dienst te verlenen en meteen de impact van haar acties te zien op de personen waarmee ze samenwerkt. Haar wil om haar ervaring en vaardigheden ten dienste van kopers te stellen, hebben ertoe geleid dat zij het residentiële team van BuyerSide in 2019 is komen versterken.

Daphné Lefevre is lid van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) onder het nummer 507.483 en spreekt Frans, Nederlands en Engels. 

Wenst u een beroep te doen op onze ervaring en dynamiek om u te begeleiden bij uw vastgoedprojecten? Contacteer ons!