Contenu principale

Onze wens voor 2017? Voorkomen dat u in de val loopt bij de aankoop van vastgoed!

Onze wens voor 2017? Voorkomen dat u in de val loopt bij de aankoop van vastgoed!

Een artikel dat zaterdag 7 januari verschenen is op de website van de krant L'Echo somt op welke dienst BuyerSide u aanbiedt bij de analyse van vastgoed. Ons doel? Vermijden dat u te veel betaalt voor de woning die u op het oog heeft!

Onze vastgoedanalyse kan opgesplitst worden in verschillende aspecten: van het nagaan of de woning aan de stedenbouwkundige voorschriften voldoet tot de controle of de opgegeven oppervlakte wel degelijk klopt, over een asbestexpertise en een raming van het eventueel te voorziene budget voor werken. Bij afloop van deze uitgebreide expertise overhandigen wij aan onze klant een gedetailleerd taxatieverslag dat steunt op objectieve criteria.

Een prijsdaling van gemiddeld 10-12%!
De vergoeding aan BuyerSide bestaat voornamelijk uit de kostenbesparing als resultaat van de onderhandelingen. Bij het merendeel van de opdrachten die ons toevertrouwd worden, slagen wij erin om gemiddeld een prijsdaling van 10 tot 12% ten opzichte van de aangekondigde prijs te bewerkstelligen.

Een multidisciplinair team
Voor een grondige analyse van uw begeerde goed kan de tussenkomst van meerdere experts nodig zijn. Het team van BuyerSide is dan ook samengesteld uit professionals met elk hun eigen specialiteit op het vlak van de aankoop van onroerend goed: architecten, advocaten, fiscalisten, asbestexperts, technische deskundigen, landmeters, financieel deskundigen, ... De bedoeling is om onze klanten een breed palet aan vaardigheden aan te kunnen bieden, waarbij elke vaardigheid bedoeld is om de specifieke moeilijkheden van de baan te helpen die kunnen komen kijken bij de aankoop van een woning of van een bedrijf dat over een woongedeelte beschikt .

Aarzel niet om ook een beroep op BuyerSide te doen na de analyse en taxatie van het goed. Het team kan u bijstaan bij de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden, bij het plaatsen van een aankoopbod of bij de revisie van contracten!