Contenu principale

Wanneer totaalservice en BuyerSide hand in hand gaan

Wanneer totaalservice en BuyerSide hand in hand gaan

Opsporen van het ideale pand, prijsonderhandeling, optimalisatie van uw vermogen, fiscale optimalisatie,  begeleiding... What else?

Een van onze klanten was van plan om een gebouw voor gemengd gebruik aan te kopen. Doelstellingen: er zijn beroepsactiviteit uitoefenen en in een residentieel onroerend goed investeren. Als huurder van een kantoorruimte in een zone waar ruimtes volop voor gemengd gebruik bureau-woning omgebouwd worden, verwachtte deze klant eveneens begeleiding van BuyerSide wat de termijn van zijn huurovereenkomst betreft. Dit alles werd gekoppeld aan de doelstelling om het vermogen te optimaliseren, waarvoor diepgaande kennis van de manier waarop dergelijke opsplitsingen gebeuren een must is.

Een uitdaging die BuyerSide is aangegaan
Deze opdracht was een ware uitdaging, meer bepaald door de vereiste criteria op het vlak van locatie, oppervlakte en architecturaal prestige van het gewenste pand. Onze zoektocht heeft ons geleid naar de prachtige herenhuizen op de lange boulevards vlakbij het Montgomeryplein. Na enkele pogingen hebben we een opmerkelijk gebouwencomplex met een charmante voorgevel op het oog gekregen pal op het Montgomeryplein.

BuyerSide heeft er meteen een aantal stedenbouwkundige onregelmatigheden in opgespoord, waardoor een korting van 10% verkregen werd. Onze experten hebben de klant eveneens aangeraden om met het oog op fiscale optimalisatie en optimalisatie van hun vermogen de verschillende eenheden van het goed aan te kopen onder verschillende rechtspersonen. 

“Aangezien ik een karakterwoning zocht om mijn bureaus in te vestigen, heb ik niet lang geaarzeld om een beroep te doen op BuyerSide. Ik heb er nooit spijt van gehad! Ze hebben mij doorheen het hele aankoopproces van dit niet eenvoudig te vinden pand met wijze raad bijgestaan. Van de valorisatie tot de administratieve begeleiding (inlichtingen bij de gemeente, basisakte, juridisch advies, ...) stonden ze altijd op heel efficiënte wijze aan mijn zijde. Nogmaals bedankt BuyerSide!”

Wenst u ook gebruik te maken van de totaalservice van BuyerSide? Contacteer ons