Investeren in onroerend goed kan soms ingewikkeld zijn, maar BuyerSide maakt het gemakkelijk.

Hoewel investeren in vastgoed kan een zeer lucratieve financiële strategie zijn, het kan ook een complexe en stressvolle uitdaging zijn voor mensen die weinig ervaring hebben. BuyerSide is al bijna 10 jaar aanwezig op de Belgische markt met adviesdiensten bij het kopen van een woning. BuyerSide staat aan uw zijde om u te helpen met het kopen van “het juiste onroerend goed", tegen de juiste financiële voorwaarden en om alle mogelijke valkuilen te vermijden die gepaard gaan met het investeren in vastgoed.

Lees hier hoe BuyerSide onlangs 3 klanten in staat stelde hun investering te optimaliseren door studio's te kopen die nog in renovatie (door de verkoper) waren.

Investeren in studio's met BuyerSide?

Weet dat de diensten van BuyerSide zijn niet alleen voor een "financiële elite" die gebouwen van enkele miljoenen euro's kan kopen... Onze aankoopadviesdienst is ook beschikbaar voor de "kleine beleggers".

  • BETERE KANSEN

De aangeboden studio's waren “off-market”. Dankzij een gevestigd netwerk kan BuyerSide je toegang geven tot exclusieve kansen die je nergens anders zult vinden. Dit betekent minder concurrentie en betere koopkansen.

  • HOGERE OPBRENGST - gemiddeld 5 % opbrengst voor onze 3 tevreden klanten.

In de vastgoedsector is er niets zo bevredigend als een aankoop die een hoge en snelle return on investment oplevert. Vanaf het eerste jaar zullen deze studio's winstgevend zijn dankzij ons gemeubileerd verhuuradvies. Deze gemeubileerde verhuurstrategie maximaliseert de cashflow en zorgt voor een hogere en continue bron van inkomsten.

  • MINDER STRESS

De klantenservice van BuyerSide ontzorgt onze klanten. Zelfs als u zich aan de andere kant van de wereld bevindt, zoals een van onze klanten die in Paraguay woont, zorgt BuyerSide ervoor dat u bij elke stap goed geïnformeerd bent en vertrouwen hebt. Vertrouwen is de sleutel en BuyerSide cultiveert dit vertrouwen in elke interactie.

  • BETERE OPVOLGING

BuyerSide gaat verder dan de aankoop. Dankzij zijn begrip van de bouwsector en een goede verstandhouding met de verkoper, BuyerSide heeft ervoor gezorgd dat de verbouwingswerken voltooid waren vóór de ondertekening van de akte. Kopers waren aangenaam verrast door de kwaliteit van de afwerkingen, die vaak hun aanvankelijke verwachtingen overtreffen.

  • OwnerSide: uw ALLES-IN-ÉÉN oplossing

Om het koopproces compleet te maken, heeft BuyerSide een zorgzame zus: OwnerSide. Dit bedrijf zorgde voor de inrichting en de verhuur van de studio's en zal vervolgens het verhuurbeheer voor zijn rekening nemen. Met deze alles-in-één aanpak kun je het beheer van je investering delegeren. Een transparante aanpak die je gemoedsrust geeft in elke fase: voor, tijdens en na de aankoop.

Conclusie

Dankzij BuyerSide wordt het kopen van een vastgoed een soepele en lucratieve ervaring. Off-market sourcing, uitwisselingen met verkopers, vrijwel onmiddellijke winstgevendheid en samenwerking met OwnerSide zorgen ervoor dat BuyerSide uw ideale partner voor succesvol investeren is.

Aarzel niet om onze website te bezoeken https://www.buyerside.be/ voor meer informatie en om deel te nemen aan een gratis informatiesessie.

Ben jij een bedachtzame belegger? BuyerSide is er ook om u te helpen slagen.

Houd onze volgende nieuwsbrieven in de gaten voor meer advies en informatie over investeringsmogelijkheden.

Artikel delen